آموزش پخت حلوا بوتیکی

حلوای بوتیکی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۳ میانگین: ۴٫۳]*مواد لازم:-آرد:۱۲۵گرمآرد نخود چی:۷۵گرمپودرقند:۷۵گرمکاکائو:۱۵۰گرمدارچین:۱ ق چکره:۶۰گرم *مرحله اول : *مرحله دوم: *مرحله سوم: *مرحله چهارم: *مرحله پنجم : *مرحله ششم : *مرحله هفتم: *مرحله آخر: این هم از حلوای بوتیکی پاک نو. امیدواریم خوشتان آمده باشد.

انواع قالب های پلاستیکی و سیلیکونی

ژله با قالب هفت پر

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۳ میانگین: ۳]لوازم قنادی پاک نو بیش از صد مدل قالب های ژله در رنگ های مختلف را برای فروش عرضه کرده است.شما عزیزان میتوانید با انتخاب کد هر قالب آن را در سبد کالای خود قرار داده تا برایتان ارسال کنیم.توجه داشته باشید تسویه درب منزل برای […]

چگونه کیک تصویری درست کنیم؟ (آموزش چاپ عکس روی کیک)

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۱ میانگین: ۵]امروزه کیک ها بخش جدانشدنی از مراسمات جشن و تولد ما شده اند. از این رو توجه به تزئینات کیک نیز بیشتر و بیشتر شده است. یکی از تزئینات جالبی که می توانید بر روی کیک انجام دهید چاپ تصویر شخصی و دلخواه بر روی کیک […]

کیک های باور نکردنی با خمیر فوندانت

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۴ میانگین: ۳]در این مطلب قصد داریم تا با توضیحاتی کوتاه اما مفید شما را در ساخت ۵ نوع کیک راهنمایی کنیم پس با لوازم قنادی پاک نو در ساخت ۵ کیک باورنکردنی با خمیر فوندانت همراه باشید. حتما کیک هایی را که به شکل اشکال، مجسمه و […]

ژله هندوانه در قالب ناودونی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۴ میانگین: ۲٫۵]هندونه میوه ایه که همیشه ما رو به یاد شب یلدا میندازه!‌ اما دسری که چند وقتی هست که میان خانواده ها خیلی جا باز کرده یعنی ژله، تو این شب که اعضای خانواده دور هم هستن خیلی میچسبه. به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا تصمیم […]

انواع قاشق اندازه گیری

انواع قاشق های اندازه گیری و انواع پیمانه ها

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۴۷ میانگین: ۲٫۸]احتمالا شما هم سوال هایی در ذهن دارید که یک پیمانه چقدر است؟ و یا یک قاشق غذا خوری و یا سوپخوری چند گرم است؟ قاشق اندازه گیری یا همان پیمانه های اندازه گیری راه حلی است برای هنگام آشپزی یا شیرینی پزی و درکل هنگامی […]

چرا حلوا و خرمای مجلسی آماده؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۵ میانگین: ۳٫۶]تهیه حلوا  مجلس ختم و همچنین خرمای مجلسی همیشه جزو بخش های سخت مجالس ترحیم و یا یادبود است. مخصوصا هنگام مراسم ترحیم با اندوهی که پس از درگذشت عزیزان بر انسان تحمیل می شود انجام کارهای ساده نیز بسیار دشوار است. از این رو می […]

تهیه پاستیل خانگی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۳ میانگین: ۴٫۳]آموزش تهیه پاستیل خانگی با لوازم دم دستی در این مطلب قصد داریم با هم نحوه تهیه پاستیل خانگی را مرور کنیم. پاستیل كش دار و فوق العاده فقط و فقط به شرطی كه طبق دستور پيش بريد پاستيل هايی عالی ای داريد كه ميتونيد بجای […]

۶ نکته که باید برای پخت کیک رعایت کنید!

6 نکته برای پخت کیک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۲ میانگین: ۳٫۵]در همه زمینه هایی حرفه ای و حتی آماتور همیشه نکاتی وجود دارد که هر چقدر هم نکات سطحی و کوچکی باشند می توانند مقدار زیادی در نتیجه نهایی کار تاثیر گذار باشند چه بسا تفاوت یک کار حرفه ای و آماتور رعایت چند نکته کوچک […]

نحوه استفاده از ورق ژلاتین

نحوه استفاده از ورقه ژلاتین

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید![کل: ۵ میانگین: ۳٫۶]ورق ژلاتین یا ورقه ژلاتین ورقه ژلاتین یکی دیگر از فرآورده های ژله در فروشگاه های لوازم قنادی می باشد که در مطلب تاریخچه ژله و کاربردهای ژلاتین به تفاوت ورق ژلاتین و پودر ژله اشاره کردیم. یکی از مزیت های ورق ژلاتین نسبت به پودر ژله این […]