آموزش پخت حلوا بوتیکی

حلوای بوتیکی

*مواد لازم:-آرد:۱۲۵گرمآرد نخود چی:۷۵گرمپودرقند:۷۵گرمکاکائو:۱۵۰گرمدارچین:۱ ق چکره:۶۰گرم *مرحله اول : *مرحله دوم: *مرحله سوم: *مرحله چهارم: *مرحله پنجم : *مرحله ششم : *مرحله هفتم: *مرحله آخر: این هم از حلوای بوتیکی پاک نو. امیدواریم خوشتان آمده باشد.

انواع قالب های پلاستیکی و سیلیکونی

ژله با قالب هفت پر

لوازم قنادی پاک نو بیش از صد مدل قالب های ژله در رنگ های مختلف را برای فروش عرضه کرده است.شما عزیزان میتوانید با انتخاب کد هر قالب آن را در سبد کالای خود قرار داده تا برایتان ارسال کنیم.توجه داشته باشید تسویه درب منزل برای شهر تهران برای شما عزیزان مهیا شده است.

آموزش کیک تصویری

امروزه با پیشرفت علم کیک پزی و دسرسازی خانمهای خاندار میتوانند انوع کیک ها از جمله کیک تصویری را درست کنند. لوازم قنادی پاک نو در اینجا یک کلیپ آموزشی قرار داده است که شما عزیزان با تماشای آن از آموزش کیک تصویری بهره مند میشوید.

کیک های باور نکردنی با خمیر فوندانت

در این مطلب قصد داریم تا با توضیحاتی کوتاه اما مفید شما را در ساخت ۵ نوع کیک راهنمایی کنیم پس با لوازم قنادی پاک نو در ساخت ۵ کیک باورنکردنی با خمیر فوندانت همراه باشید. حتما کیک هایی را که به شکل اشکال، مجسمه و یا شخصیت های فانتزی هستند را دیده اید که […]

ژله هندوانه در قالب ناودونی

هندونه میوه ایه که همیشه ما رو به یاد شب یلدا میندازه!‌ اما دسری که چند وقتی هست که میان خانواده ها خیلی جا باز کرده یعنی ژله، تو این شب که اعضای خانواده دور هم هستن خیلی میچسبه. به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا تصمیم گرفتم آموزش ساخت ژله هندوانه ای رو در اختیار […]

انواع قاشق اندازه گیری

انواع قاشق های اندازه گیری و انواع پیمانه ها

قاشق اندازه گیری یا همان پیمانه راه حلی است برای هنگام آشپزی یا شیرینی پزی و درکل هنگامی که با مواد پودر مانند یا مایع سر و کار داریم یکی از دغدغه ها و چالش ها اندازه گیری مواد است. مخصوصا هنگامی که قصد داریم از روی یک دستورالعمل آشپزی یا همان رسپی یک غذا […]

چرا حلوا و خرمای مجلسی آماده؟

تهیه حلوا  مجلس ختم و همچنین خرمای مجلسی همیشه جزو بخش های سخت مجالس ترحیم و یا یادبود است. مخصوصا هنگام مراسم ترحیم با اندوهی که پس از درگذشت عزیزان بر انسان تحمیل می شود انجام کارهای ساده نیز بسیار دشوار است. از این رو می توان از خرما مجلس ترحیم و حلوا مجلس ترحیم […]

تهیه پاستیل خانگی

آموزش تهیه پاستیل خانگی با لوازم دم دستی در این مطلب قصد داریم با هم نحوه تهیه پاستیل خانگی را مرور کنیم. پاستیل كش دار و فوق العاده فقط و فقط به شرطی كه طبق دستور پيش بريد پاستيل هايی عالی ای داريد كه ميتونيد بجای خريدن پاستيل های بيرون كه کیفیت پایینی دارن اين […]

۶ نکته که باید برای پخت کیک رعایت کنید!

6 نکته برای پخت کیک

در همه زمینه هایی حرفه ای و حتی آماتور همیشه نکاتی وجود دارد که هر چقدر هم نکات سطحی و کوچکی باشند می توانند مقدار زیادی در نتیجه نهایی کار تاثیر گذار باشند چه بسا تفاوت یک کار حرفه ای و آماتور رعایت چند نکته کوچک باشد. قاعدتا قنادی و شیرینی پزی نیز از این […]

نحوه استفاده از ورق ژلاتین

نحوه استفاده از ورقه ژلاتین

ورق ژلاتین یا ورقه ژلاتین ورقه ژلاتین یکی دیگر از فرآورده های ژله در فروشگاه های لوازم قنادی می باشد که در مطلب تاریخچه ژله و کاربردهای ژلاتین به تفاوت ورق ژلاتین و پودر ژله اشاره کردیم. یکی از مزیت های ورق ژلاتین نسبت به پودر ژله این است که ورق های ژلاتین نیاز به پیمانه برای […]