انواع قاشق اندازه گیری

انواع قاشق های اندازه گیری و انواع پیمانه ها

قاشق اندازه گیری یا همان پیمانه راه حلی است برای هنگام آشپزی یا شیرینی پزی و درکل هنگامی که با مواد پودر مانند یا مایع سر و کار داریم یکی از دغدغه ها و چالش ها اندازه گیری مواد است. مخصوصا هنگامی که قصد داریم از روی یک دستورالعمل آشپزی یا همان رسپی یک غذا […]

چرا حلوا و خرمای مجلسی آماده؟

تهیه حلوا  مجلس ختم و همچنین خرمای مجلسی همیشه جزو بخش های سخت مجالس ترحیم و یا یادبود است. مخصوصا هنگام مراسم ترحیم با اندوهی که پس از درگذشت عزیزان بر انسان تحمیل می شود انجام کارهای ساده نیز بسیار دشوار است. از این رو می توان از خرما مجلس ترحیم و حلوا مجلس ترحیم […]

تهیه پاستیل خانگی

آموزش تهیه پاستیل خانگی با لوازم دم دستی در این مطلب قصد داریم با هم نحوه تهیه پاستیل خانگی را مرور کنیم. پاستیل كش دار و فوق العاده فقط و فقط به شرطی كه طبق دستور پيش بريد پاستيل هايی عالی ای داريد كه ميتونيد بجای خريدن پاستيل های بيرون كه کیفیت پایینی دارن اين […]

۶ نکته که باید برای پخت کیک رعایت کنید!

6 نکته برای پخت کیک

در همه زمینه هایی حرفه ای و حتی آماتور همیشه نکاتی وجود دارد که هر چقدر هم نکات سطحی و کوچکی باشند می توانند مقدار زیادی در نتیجه نهایی کار تاثیر گذار باشند چه بسا تفاوت یک کار حرفه ای و آماتور رعایت چند نکته کوچک باشد. قاعدتا قنادی و شیرینی پزی نیز از این […]

نحوه استفاده از ورق ژلاتین

نحوه استفاده از ورقه ژلاتین

ورق ژلاتین یا ورقه ژلاتین ورقه ژلاتین یکی دیگر از فرآورده های ژله در فروشگاه های لوازم قنادی می باشد که در مطلب تاریخچه ژله و کاربردهای ژلاتین به تفاوت ورق ژلاتین و پودر ژله اشاره کردیم. یکی از مزیت های ورق ژلاتین نسبت به پودر ژله این است که ورق های ژلاتین نیاز به پیمانه برای […]

تاریخچه ژله و کاربردهای ژلاتین

ژله حالت گرفته با قالب ژلخ

ژله چیست؟ ژلاتین که در گویش عوام از آن به عنوان ژله نیز یاد می شود ماده ای است که از غضروف ها و هیدرولیز استخوان بدن گاو به دست می آید. این ماده در آب سرد حل نمی شود و باید آن را در آب گرم حل کرد. ویژگی خاصی که ژلاتین را به این […]