Click to rate this post![Total: 0 Average: 0]با رشد روزافزون قیمت مواد خوراکی و شیرینیجات در بازار، بسیاری از خانوادهها به دنبال روشهایی برای مدیریت بهتر بودجه روزمره هستند. در چنین شرایطی، این سؤال اساسی برای بسیاری از افراد مطرح میشود: پاسخ این پرسش، فقط به هزینه مواد اولیه ختم نمیشود، بلکه شامل بررسی جوانب […]
Click to rate this post![Total: 0 Average: 0]شیرینیپزی نهتنها یک هنر شیرین است بلکه علمی دقیق و حساس نیز محسوب میشود. هر عنصر، هر گرم از مواد اولیه و حتی نحوه ترکیب آنها، نقش مستقیمی در کیفیت، بافت، عطر و طعم نهایی شیرینی دارد. بسیاری از افراد ممکن است با اجرای دقیق یک دستور پخت […]
Click to rate this post![Total: 0 Average: 0]شیرینیپزی یکی از هنرهای دلنشین آشپزی است که در فرهنگ غذایی ایرانی جایگاه ویژهای دارد. از جشنها و اعیاد گرفته تا دورهمیهای دوستانه، شیرینیها همواره حضوری شیرین و خاطرهانگیز دارند. بسیاری تصور میکنند که تهیه شیرینیهای خوشطعم نیازمند تجهیزات پیشرفته یا مواد گرانقیمت است، اما واقعیت این است […]
Click to rate this post![Total: 0 Average: 0]معرفی ابزار قنادی و تجهیزات شیرینیپزی حرفهای لوازم قنادی و تجهیزات شیرینیپزی از اساسیترین عوامل موفقیت در تهیه انواع شیرینی، کیک و دسرهای خوشمزه محسوب میشوند. با داشتن ابزارهای مناسب، نه تنها کیفیت محصول نهایی افزایش پیدا میکند، بلکه فرآیند تهیه نیز سادهتر و سریعتر خواهد شد. در […]
Click to rate this post![Total: 0 Average: 0]قنادی، فقط پختن کیک و شیرینی نیست؛ یک هنر شیرین است که با دقت، ظرافت و عشق همراه است. خیلیها در خانه شیرینی میپزند، اما نتیجه همیشه رضایتبخش نیست. چرا؟ چون ابزار مناسب ندارند! اگر میخواهید نتیجهی کارتان حرفهای، خوشمزه و چشمنواز باشد، باید با ابزارهایی کار کنید […]
Click to rate this post![Total: 1 Average: 5]مواد لازم برای ۴ نفر ۱٫آرد ۲لیوان ۲٫شکر ۱لیوان ۳٫روغن مایع ۱لیوان ۴٫روغن جامد ۱۰۰گرم ۵٫کره ۲۰گرم ۶٫زعفران دم کرده به مقدار لازم ۷٫پودرهل نوک قاشق چایخوری ۸٫گلاب ۱/۳ لیوان ۹٫آب جوش ۲لیوان مراحل پخت در اولین مرحله آرد را الک میکنیم. در ظرفی مناسب ریخته و روی […]
Click to rate this post![Total: 3 Average: 4.3]*مواد لازم:-آرد:۱۲۵گرمآرد نخود چی:۷۵گرمپودرقند:۷۵گرمکاکائو:۱۵۰گرمدارچین:۱ ق چکره:۶۰گرم *مرحله اول : *مرحله دوم: *مرحله سوم: *مرحله چهارم: *مرحله پنجم : *مرحله ششم : *مرحله هفتم: *مرحله آخر: این هم از حلوای بوتیکی پاک نو. امیدواریم خوشتان آمده باشد.
Click to rate this post![Total: 3 Average: 3]لوازم قنادی پاک نو بیش از صد مدل قالب های ژله در رنگ های مختلف را برای فروش عرضه کرده است.شما عزیزان میتوانید با انتخاب کد هر قالب آن را در سبد کالای خود قرار داده تا برایتان ارسال کنیم.توجه داشته باشید تسویه درب منزل برای شهر تهران […]
Click to rate this post![Total: 1 Average: 5]امروزه کیک ها بخش جدانشدنی از مراسمات جشن و تولد ما شده اند. از این رو توجه به تزئینات کیک نیز بیشتر و بیشتر شده است. یکی از تزئینات جالبی که می توانید بر روی کیک انجام دهید چاپ تصویر شخصی و دلخواه بر روی کیک است. طرح […]
Click to rate this post![Total: 4 Average: 3]در این مطلب قصد داریم تا با توضیحاتی کوتاه اما مفید شما را در ساخت ۵ نوع کیک راهنمایی کنیم پس با لوازم قنادی پاک نو در ساخت ۵ کیک باورنکردنی با خمیر فوندانت همراه باشید. حتما کیک هایی را که به شکل اشکال، مجسمه و یا شخصیت […]