برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 4.3]
آموزش تهیه پاستیل خانگی با لوازم دم دستی
در این مطلب قصد داریم با هم نحوه تهیه پاستیل خانگی را مرور کنیم. پاستیل كش دار و فوق العاده فقط و فقط به شرطی كه طبق دستور پيش بريد پاستيل هايی عالی ای داريد كه ميتونيد بجای خريدن پاستيل های بيرون كه کیفیت پایینی دارن اين پاستيل ها رو درست كنيد.
مواد مورد نیاز:
- نصف بسته پودر ژله با طعم دلخواه معادل ۵۰ گرم
- یک قاش غذاخوری پودر ژلاتين
- یک چهارم پيمانه آبجوش
- یک قاشق غذاخوری گلوكز ( از نظر من گلوكز قابل حذف نيست در غیر اینصورت پاستیل کش نمیاد)
- نصف بسته پودر ژله
دستور تهیه پاستیل خانگی:
- نصف بسته ژله دلخواهتون رو با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتين مخلوط كنيد
- پس یک چهارم پيمانه ابجوش به موادتون اضافه كنيد و هم بزنيد
- حالا یک قاشق غذاخوری گلوكز به مواد اضافه كنيد، و مواد رو بزاريد روي بخار كتری تا به روش بن ماری تمام مواد بخوبی باهم تركيب بشن و شفاف بشه مواد (برای شفاف شدن پاستيل بهتره كه گفت روی اون رو بگيريد ولی من اينكارو نكردم).
- بعد از مواد به دست اومده ( كه كمی غليظ هست) داخل قالب هاي سيليكوني بريزيد و بمدت نيم ساعت بزاريز داخل فريزر.
- بعد از اين نيم ساعت مقداری دستتون رو با روغن چرب كنيد و اروم پاستيل ها رو از قالب خارج كنيد یا چرب نکنید توی پودر قند بغلتونید
و بعد بزاريد داخل يخچال بمدت ٢ ساعت و سپس ميل كنيد
آموزش مرحله به مرحله تهیه پاستیل بصورت تصویری
در آخر پاستیلی به این شکل بسیار شیک و خوشمزه در اختیار شما خواهد بود.