1
1
1
1

طرز تهیه حلوا

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

مواد لازم برای 4 نفر

1.آرد 2لیوان 2.شکر 1لیوان 3.روغن مایع 1لیوان 4.روغن جامد 100گرم 5.کره 20گرم 6.زعفران دم کرده به مقدار لازم 7.پودرهل نوک قاشق چایخوری 8.گلاب 1/3 لیوان 9.آب جوش 2لیوان

مراحل پخت

در اولین مرحله آرد را الک میکنیم. در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار میدهیم. آرد را تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن تغییر کند و به رنگ قهوه ای روشن دربیاید. سپس روغن مایه و جامد را به آرد اضافه میکنیم ، به مقداری روغن ها را اضافه میکنیم که آرد انسجام خودش را حفظ کند و باختی مانند حلواهای آماده داشته باشد؛نه خیلی سفت و نه خیلی شل.
مرحله بعدی تهیه ی شربت/شیره ی حلوا است؛به این صورت که یک لیوان شکر را به همراه دو لیوان آب جوش مخلوط میکنیم،این مخلوط باید غلیظ باشد. به مدت چند دیقه روی حرارت ملایم اجازه میدهیم تا بجوشد. درنهایت به شربت حلوا زمان میدهیم تا خنک شود.
مخلوط آرد و روغن را از روی حرارت برمیداریم تا سرد شود.اینک شربت حلوا را کم کم به حلوا اضافه میکنیم در این حین باید مدام هم زده شود تا حلوا نسوزد. دراین مرحله زعفران دم کرده ، پودر هل و گلاب را اضافه میکنیم تا کامل عطر و طعمشان با حلوا مخلوط شوند. باید تا حدی شربت را اضافه کنیم که به شیرینی دلخواهتان برسد و در کنار این موضوع حلوا شل نشود. حرارت شعله دراین قسمت باید کم باشد.
بخش آخر اضافه کردن کره به حلوا است که باعث میشود چسبندگی حلوا کاهش یابد.

نکات کلیدی

  1. روغن را به حدی اضافه میکنیم که مواد انسجام کافی را داشته باشد؛ اگر روغن حلوا زیاد از حد باشد در انتهای کار روی حلوا جمع میشود و جلوه و طعم اصلی حلوا را خراب میکند.
  2. هنگام مخلوط کردن آرد و روغن بطور مداوم باید هم بزنیم تا از سوختن حلوا جلوگیری کنیم زیرا حلوا در این مرحله سریع میسوزد. توجه داشته باشید که شعله گاز باید کم باشد
Picture of لوازم قنادی پاک نو
لوازم قنادی پاک نو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1
    1
    سبد خرید شما
    نان بستنی قیفی ایتالیائی
    نان بستنی قیفی ایتالیایی(50عددی)
    1 X 260,000 تومان = 260,000 تومان