هندونه میوه ایه که همیشه ما رو به یاد شب یلدا میندازه! اما دسری که چند وقتی هست که میان خانواده ها خیلی جا باز کرده یعنی ژله، تو این شب که اعضای خانواده دور هم هستن خیلی میچسبه. به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا تصمیم گرفتم آموزش ساخت ژله هندوانه ای رو در اختیار شما عزیزان قرار بدم. این ژله در قالب ناودونی ساخته میشه و بسیار شکل زیبا و همچنین طعم خیلی خوشمزه ای داره. پس بیاید ساخت ژله هندوانه ای رو شروع کنیم. با لوازم قنادی پاک نو همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
- پودر ژله آلبالو ۱ بسته + ۱پیمانه آب جوش
- پودر ژله طالبی نصف بسته + نصف پیمانه آب جوش
- پودر ژله الورا نصف بسته + نصف پیمانه
- بستنی وانیلی ۱ عدد + ۲ قاشق غذاخوری بستنی بزارید بیرون آب بشه و هم دمای محیط برسه
- قالب ژله ناودونی
نحوه تهیه هندوانه ژله ای
پودر ژله البالو بریزید داخل پیاله استیل و ۱ پیمانه آب جوش بهش اضافه کنید
وقتی آب جوشو اضافه کردید بزارید روی بخار کتری به صورت بنماری تا آب بشه آب جوش به کف پیاله برخورد نکند
بعد چند دقیقه که تمام ضرات حل شد به این صورت در اومد
به یه پیاله دیگه منتقل میکنیم میزاریم تو دمای محیط تا کاملا خنک بشه موقعی که انگشت میزنید داخلش گرما احساس نکنید میریم سراغ ژله الورا
ژله الورا به پیاله استیل منتقل میکنیم
نصف پیمانه آب جوش بهش اضافه میکنیم
میزاریم رو بخار کتری تا تمام ذرات حل بشه
بعد از چند دقیقه که به این شکل در اومد و شفاف شد
به ی ظرف دیگه منتقل میکنیم تا کاملا خنک بشه و هم دمای محیط یعنی وقتی دستتون میزنید داخلش گرمایی احساس نکنید میریم سراغ ژله بعدی
به ژله طالبیمون نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم
میزاریم رو بخار کتری تا تمام ذرات حل بشه
تا به این صورت شفاف در بیاد به ی ظرف دیگه انتقال میدیم
اینم از ۳ زنگ ژلمون میزازیم تا کامل خنک بشه و به دمای محیط برسه
۲ قاشق غذاخوری بستنی آب شده که داشتیم به ژله البالومون اضافه میکنیم
ژله الورا که خنک شد بهش ۲ قاشق غذاخوری بستی آب سده هم دمای محیط اضافه میکنیم
قشنگ مخلوط میکنیم تا به این صورت در بیاد
به این صورت مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
ژله طالبی که خنک شد بهش ۲ ق غ بستنی وانیلی آب شده هم دمای محیط اضافه میکنیم
به این صورت مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
اگه کمرنگ بود میتونید رنگ خوراکی سبز اضافه کنید
بعد اضافه کردن رنگ
اینم ژله هامون که با بستنی مخلوط شدن
قالب ناودونی که شسته بودیم ازنیم ساعت قبل گذاشته بودیم فریزر با روغن مایع و فرچه چرب میکنیم
ژله بستنی البالو رو کم کم میریزیم داخل قالب
وقتی ریختیم داخل قالب میزاریم داخل یخجال تا نیم بند باشه توجه کنید گفتم نیم بند بشه یعنی کامل خودشو نگیره تو کلیپ بعد مشاهده میکنید
بعد اینکه ژله البالو نیم بند شد مثل تصویر بالا ژله بستنی الورا را آروم آروم میریزیم روی ژله بستنی البالوی نیم بند چرا میگم آروم چون زیری نیم بنده ممکنه فشار بیاره ژله الورا و سوراخ بشه
وقتی ژله بستنی الورا رو ریختیم میزاری یخچال تا اینم نیم بند بشه
وقتی ژله الورا بستنی هم خودشو گرفت ژله طالبی بستنی رو آروم میریزیم روش میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
وقتی لایه آخر هم ریختیم میزاریم یخچال چند ساعت تا تمام لایه ها بهم بچسبن و خودشو بگیره
نکاتی که باید موقع تهیه این ژله بهش توجه کنید:
- برای اینکه ژلمون راحت از قالب در بیاد قالب رو بشورید همانطور با آب بزارید داخل فریزیر به مدت نیم ساعت بعد در بیارید با روغن مایع چرب کنید ژله رو بریزید داخلش
- حتما حتما ژله ها بعد اینکه بنماری کردیم و تمام ذرات حل شد میزاریم کنار تا کامل خنک بشه اصلا اصلا نباید گرما داشته باشه
- بستنی وانیلی هاهم باید به دمای محیط برسه باید کامل آب بشه روان روان
- دلیل گزینه ۳ و ۲ اینه که اگه یکی گرم باشه یکی سرد قشنگ باهم مخلوط نمیشن و دو رنگ میشن بخازر همین هر دو باید به دمای محیط برسه
- دلیل اینکه میگم باید نیم بند باشه که رنگ بعدی بریزید اینه نه اگه کامل سفت بشه لایه ها به هم نمیچسبن و موقع سرو برش زدن یا از قالب بر گردوندن لایه ها از هم جدا میشن
- هر بسته ژله ۱۰۰ گرمه نصفش میشه ۵۰ گرم
- بعد اینکه ژله کامل خودشو گرفت کناره هارو قشنگ آزاد میکنیم مطمئن شدیم تمام جاها ازاده برمیکردونیم حتما کناره ها رو آزاد کنید یهو بر نگردونید وقتی مطمئن شدید قشنگ آزاده بر گردونید
- قشنگ چند ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشد بگیره و سفت بشه برای جلو گیری از اینکه سطح ژله خشک نشه روشو سلفون بکشید
- -ژله آماده تا دو روز داخل یخچال میتونید نگهداری کنید در ظرف در بسته
این هم نتیجه نهایی کار: