تهیه پاستیل خانگی

آموزش تهیه پاستیل خانگی با لوازم دم دستی

در این مطلب قصد داریم با هم نحوه تهیه پاستیل خانگی را مرور کنیم. پاستیل كش دار و فوق العاده فقط و فقط به شرطی كه طبق دستور پيش بريد پاستيل هايی عالی ای داريد كه ميتونيد بجای خريدن پاستيل های بيرون كه کیفیت پایینی دارن اين پاستيل ها رو درست كنيد.

مواد مورد نیاز:

  • نصف بسته پودر ژله با طعم دلخواه معادل ۵۰ گرم
  • یک قاش غذاخوری پودر ژلاتين
  • یک چهارم پيمانه آبجوش
  • یک قاشق غذاخوری گلوكز ( از نظر من گلوكز قابل حذف نيست در غیر اینصورت پاستیل کش نمیاد)
  • نصف بسته پودر ژله
پودر ژله، گلوکز، ژلاتین، آب جوش رو همونطور که می بینید آماده کردیم به همراه پیمانه آب جوش

 

دستور تهیه پاستیل خانگی:

  1. نصف بسته ژله دلخواهتون رو با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتين مخلوط كنيد
  2. پس یک چهارم پيمانه ابجوش به موادتون اضافه كنيد و هم بزنيد
  3. حالا یک قاشق غذاخوری گلوكز به مواد اضافه كنيد، و مواد رو بزاريد روي بخار كتری تا به روش بن ماری تمام مواد بخوبی باهم تركيب بشن و شفاف بشه مواد (برای شفاف شدن پاستيل بهتره كه گفت روی اون رو بگيريد ولی من اينكارو نكردم).
  4. بعد از مواد به دست اومده ( كه كمی غليظ هست) داخل قالب هاي سيليكوني بريزيد و بمدت نيم ساعت بزاريز داخل فريزر.
  5. بعد از اين نيم ساعت مقداری دستتون رو با روغن چرب كنيد و اروم پاستيل ها رو از قالب خارج كنيد یا چرب نکنید توی پودر قند بغلتونید
    و بعد بزاريد داخل يخچال بمدت ٢ ساعت و سپس ميل كنيد

آموزش مرحله به مرحله تهیه پاستیل بصورت تصویری

تهیه پاستیل خانگی

    پودر ژله مورد نظرو داخل ی ظرف استیل میریزیم
پاستیل خونگی

    پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم

 

آب جوش رواضافه میکنیم

 

    ظرف مودر نظر رو میزاریم روی کتری در حال جوش فقط اب به کف ظرف نخوره

 

    بعد از این که دونه های ژله و ژلاتین کامل حل و شفاف شد
گلوکز مایع رو اضافه میکنیم

 

نیاز داریم به قالب های سیلیکونی سازی کوچیک که تو طرح های مختلف موجوده

 

حالا مواد بدست اومده رو میریزیم داخل قالب های سیلیکونی به مدت ۳۰ دقیقه میزاریم داخل فریزر

 

در آخر پاستیلی به این شکل بسیار شیک و خوشمزه در اختیار شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *