در این مطلب قصد داریم تا با توضیحاتی کوتاه اما مفید شما را در ساخت ۵ نوع کیک راهنمایی کنیم پس با لوازم قنادی پاک نو در ساخت ۵ کیک باورنکردنی با خمیر فوندانت همراه باشید.
حتما کیک هایی را که به شکل اشکال، مجسمه و یا شخصیت های فانتزی هستند را دیده اید که به تازگی بسیار فراگیر شده و تقریبا در هر محفل و جشنی به چشم می خورند شاید برای شما سوال پیش آمده که این کیک ها چگونه درست می شوند و یا اگر خودتان در این امر وارد هستید شاید به دنبال این باشید که چگونگی درست کردن کیک های مجسمه ای را یاد بگیرید.
تزیین کیک با خمیر فوندانت
مواد لازم:
- بیسکویت کیک
- کلیشه (طرح روی کاغذ)
- خامه رنگی
- کاغذ روغنی
- طلق شیشه ای
- خمیر فوندانت
برای درست کردن هر کیکی در ابتدا بیسکوییت کیک را به شکل کلیشه موردنظرمان در میاوریم (توسط کلیشه)
سپس بیسکوییت کیک را با استفاده از چاقوی برش کیک، از وسط برش داده و مغز کیک را با خامه های رنگی پر میکنیم اکنون کیک مان آماده خامه کاری میشود.
در تصویر فوق میبینید که با قیف و ماسوره تخت دور کیک را با خامه زرد، خامه کاری میکنیم. سپس با کارد صافی کیک را صاف میکنیم.
در هنگام صاف کردن کیک می توانیم از یک کاغذ روغنی برای صاف کردن برجستگی ها کمک بگیریم.
مرحله بعد طرح مورد نظر را در کلیشه با کمک طلق در می آوریم سپس طلق کیک را روی کیک قرار داده و جاهای خالی کلیشه را با خامه سبز پر میکنیم و دوباره با یک طلق شیشه ای روی آن را با دست صاف مینماییم.
الآن میتوانیم به راحتی طرح مورد نظرمان را که با کلیشه طرح انداخته ایم را با خامه پر نماییم و یک طلق یا کاغذ روغنی روی آن قرارداده و با دست صاف می نماییم.
سپس خمیر فوندانت را که به رنگ دلخواهمان آماده شده است را با وردنه روی میز باز میکنیم و طبق طرح دلخواهمان آن را برش داده و روی کیک میچینیم.
توجه کنید که خمیر فوندانت را اگر بتوانیم خوب با وردنه باز نماییم آن را به هراندازه و هر شکلی قالب زده و برش دهیم.
کیک پنج رنگ به شکل آبنبات چوبی
مواد لازم:
- مایع خمیر کیک به چهار یا پنج رنگ دلخواه
- قالب کیک گرد
- خمیر فوندانت
موارد دیگری که در فیلم جالب میباشد اینکه مایع خمیر کیک را به چند رنگ، رنگ کرده و داخل قالب میریزند که بعد از برش تنوع رنگ به زیبایی آن می افزاید.
در مرحله بعد خمیر فندانت را نیز به پنج رنگ مختلف لوله کرده و کنارهم قرار میدهیم سپس این پنج خمیر را به هم می پیچیم که به صورت طناب رنگی در می آید که از این طناب نیزمیتوانیم برای تزئین کیک آبنبات استفاده می نماییم.
با قرار دادن خمیر فندانت پیچیده شده بر روی کیک رنگیمان سطح کیک را پر مینماییم
و دیواره های کیک را به همین صورت تکرار می کنیم در آخر کار نیز میتوانیم از یک چوب باریک گرد نیز برای دسته ی کیک آبنبات استفاده کنیم. زمانی که کیک را برش میدهیم شاهد تنوع رنگ زیبای کیک نیز هستیم.
تزئین کیک عروسکی توسط خمیر فندانت
مواد لازم:
- بیسکویت کیک
- کاغذ روغنی
- خمیر فوندانت
در مرحله اول نیاز است که یک کاغذ روغنی را به شکل عروسک برش بزنیم و با قرار دادن آن بر روی بیسکوییت کیک، کیک را به شکل عروسک برش داده و قالب کلی عروسک را در میاوریم و هرجایی که برای فرم دادن به بیسکوییت کیک نیاز است اعم از دست و پا و… عروسک را برش میزنیم.
در مرحله بعد بایستی بر روی سطح کیک با استفاده از پالت خامه کاری انجام دهیم تا کیکمان برای گذاشتن خمیر فوندانت آماده شود.
سپس خمیر فندانت کرمی رنگی را که با وردنه پهن و صاف نموده ایم را بر روی کیک باز میکنیم همچنین میتوان با کمک دست و یا اتو فوندانت خمیر را بر روی کیک سفت کنیم و فرم عروسک را در میاوریم.
سپس خمیر فوندانت را به رنگ های مختلف در میاوریم و همانطور که در ویدئو مشاهده میکنید خمیر فوندانت را برای قسمت لباس، مو، تاج عروسک برش زده و بر روی کیک قرار میدهیم همچنین میتوانیم با کمک قلم نوک تیز بر روی خمیر حالت دهیم.
کیک به شکل همبرگر و سیب زمینی با خمیر فوندانت
برای اینکار خمیر کیک یزدی را داخل قالب که از قبل کپسول کیک یزدی نیز قرار داده بودیم ریخته در فر قرار داده تا برای پخت آماده شود و مایع کیک شکلاتی را نیز در قالب ریخته و در فر قرار داده تا آماده شود.
سپس بر روی سطح صاف آرد می پاچیم و خمیر خشک آماده شده را با وردنه پهن کرده و به شکل سیب زمینی خلالی برش میزنیم. قبل از قرار دادن در فر کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و خمیر خشک هایمان را میچینیم و پس از پخت با قلمو روی آن شربت بار میزنیم تا شیرین شود و پس از آماده شدن کیک یزدی را از وسط به دو قسمت برش میدهیم.
با قلمو قسمت رویی کیک را شربت بارمیزنیم تا کنجد سفید به کیک بچسبد و کیک شکلاتی را قالب زده و کنار میگذاریم.
سپس با استفاده از رنگ خوراکی خامه را به رنگ های سبز، زرو و قرمز آماده میکنیم و داخل خامه سبز رنگ پاستیل سبز ریخته و مخلوط مینماییم و خمیر فندانت زرد را به صورت مربع برش می زنیم.
در مرحله آخر کیک شکلاتی و سپس خمیر زرد رنگ را بر روی کیک یزدی قرار داده و با ماسوره خامه سبز و سپس به ترتیب و شکل دلخواه خامه های رنگی را بر روی آن شکل میدهیم.
کیک بزرگ به شکل دسر آلبالو
دو تکه کیک را گرد برش زده و بر روی لایه ی اول خامه ی صورتی زده و لایه ی دوم را قرار میدهیم دوباره روی کیک را خامه کاری میکنیم تا برای قرار دادن خمیر فندانت آماده شود.
در مرحله بعد خمیر فندانت کرم رنگ که به وردنه صاف و پهن نموده ایم را به اندازه و سایز دور کیک برش میزنیم و بر روی کیک قرار می دهیم و با اتو فندانت سطح خمیر را صاف می نماییم.
با استفاده از خط کش بر روی خمیر طرح لوزی را کشیده و با یک قلم نوک تیز حالت میدهیم و پودر رنگ نسکافه ای را با قلمو روی خمیر فوندانت کشیده و رنگ میکنیم.
کیکی که از قبل به شکل نیم دایره آماده کرده بودیم را خامه صورتی رنگ زده و بر روی کیکی که با خمیر فندانت آماده کرده بودیم گذاشته و به صورت نامرتب خامه صورتی کناره های آن میزنیم و برای شکل خامه شکلاتی از خمیر فوندانت استفاده میکنیم.
بر روی کیک میگذاریم سپس به ترتیب اول خامه را با ماسوره ریخته و سپس با خمیر فندانت شکل آلبالو را در آورده و روی کیک میگذاریم.